Velkommen til min nye blogg!

Dette er min lille myldreplass for det jeg arbeider med og brenner for.

søndag 27. februar 2011

Forfallet´s kunstverk

Her er noen bilder fra et nedlagt fergeleie på Hvaler i Østfold.Jernkonstruksjoner og betong forfaller og gir den som har fantasien til å se det,sitt kunstneriske preg.
Ha en riktig god uke!!!!



mandag 21. februar 2011

Istid

17 minus i går og15 minus i dag, har vi fått istiden tilbake?Det er lov å undres!
Jeg får prøve å varme opp isen,og her er en serie bilder fra forsøket.Det første bilde er fra det ytre verdensrom!;O)

søndag 20. februar 2011

Oljekatastrofen Ytre Hvaler Nasjonalpark

De fleste har vel fått med seg nyhetene om oljekatastrofen like ved Ytre Hvaler Nasjonalpark,så noe særlig mere utdyping av hendelsen er vel ikke nødvendig.Jeg har bare en liten ting å tilføre som jeg ikke synes har kommet fram i media.Det er at vi kan takke den Svenske kystverket "coast Guard" for deres raske tilstedeværelse ved ulykken.Da jeg og en kamerat kom ut til havaristen på morgenen den 18 februar klokken 7.40 nesten 10 timer etter ulykken, ble vi møtt av det Svenske kystverkets overvåkningsfly som allerede hadde overvåket og registrert oljen som hadde rent ut fra skipet,pluss at et skip fra det svenske kystverket hadde jobbet på spreng i flere timer med å ta opp tungoljen som hadde lekket ut.Aktiviteten fra Norsk side var ikke kommet riktig igang ennå,flaut for den Norske rike oljenasjonen!!!!! En stor takk til det Svenske broderfolket for at de var så raskt ute når katastrofen var et faktum!!!!Det hadde stor betydning for fugler og naturen.Her kommer en liten serie bilder fra den 18 februar.
Et lite hint til dere som er interessert i kart over skip og hvor i havet de befinder seg,gå inn på www.marinetraffic.com/ais/no og få full oversikt.







onsdag 16. februar 2011

Fantasi "Imagination"

Å fotografere ute i naturen kan gi mange spennende opplevelser, og hvis fantasien er i orden kan det bli enda mere spennende ting å få oppleve.Vetter,troll og alver fins det nok av i naturen,men det finnes også mer!;o)Her er noen bilde hvor jeg kun har lagt til øyne,og mere skal ikke til før det dukker opp fantastiske skapninger.




søndag 13. februar 2011

Dancing lights

I går morges var det minus 16 grader. Da var det på tide å besøke Aagårdselva for å se etter fossekallen.Nasjonalfuglen glimtet med sitt fravær, men når ettermiddagen nærmet seg og solen begynte å gå ned i vest var det mye å ta tak i som fotograf.Her er en liten bildeserie som jeg har gitt navnet"Dancing lights"fra gårsdagen foto tur.

onsdag 9. februar 2011

Er du imponert nå?-Nei!!!!! Are you impressed now?-No!!!!!

Det er nok ikke alle som lar seg imponere av det du prøver å imponere med.Slik som denne bildeserien av en Skarv som prøver så godt han kan og imponere det motsatte kjønn uten og lykkes,og til slutt når han ikke får det til, setter nesa i været og furter.:O)



 Imponert?-Nei
Da kan du ha det så godt!!!

torsdag 3. februar 2011

Svanedans!!!!!

I dag skriver vi 3 februar, og jeg kan kjenne at solen begynner og varme.Det gjør noe med enn som menneske og uten å ta for mye i så gjelder det også for fugler og dyr.Jeg og en kamerat reiste en tur til Moss i dag, og bildeserien av den lykkelige og oppspilte svanen som nyter solens varme med en dans er fra denne turen!!!