Velkommen til min nye blogg!

Dette er min lille myldreplass for det jeg arbeider med og brenner for.

søndag 6. mars 2011

Gullfeber

Kan ikke bli annet en inspirert av å se Norge ta så mange Gullmedaljer.Et fantastisk VM, med et publikum som er best i verden.Etter gårsdagens 3 mil dro jeg til Aaelven for å roe ned hjertet (:O) og for å få litt frisk luft.De siste dagers tempratur høyning hadde fått litt fart i elva,og med en lys fra solnedgangen som traff vannet akkurat der det skulle,var det bare å fotografere. Lang lukkertid er medesinen for bildeserien "Gullfeber" inspirert av gull og glitter.:O)

Ha en forsatt god søndag,og tvi tvi for 5 mila!!!

7 kommentarer:

 1. Ser at du har fått gullfeber ja. Så flotte bilder som står til en gullmedalje synes jeg. Ha en fortsatt "rolig" søndag.

  SvarSlett
 2. Fantastiske flott fanget!! Klarer ikke velge hvilke bilde jeg liker best for alle er av høy kvalitet!

  Ha en flott søndag! Og kos deg med 5mila siste halvdel!

  Mvh Leiv Arne

  SvarSlett
 3. Interesting creations!
  Have a good Sunday.

  SvarSlett
 4. Ahhh det var en fin serie, och mycket passande i dessa dagar !! Jag får bara gratulera till ännu ett guld idag för den omöjlige Petter. På bilderna i TV:n ser man ju att det är en makalös stämning runt banan, och så mycket folk!
  Bara att lyfta på hatten - både för dina bilder och för allt guld i skidspåren!

  SvarSlett
 5. Vi går for gull det er sikkert. Skjønner godt
  du tyr til lang lukkertid etter rask gange i løypa:) Du kan det med lyset og farger Kai Edvard!!

  SvarSlett
 6. Utrolig flotte bilder i bloggen din ja Kai:))) Takker så mye for kjempetrivelig fotografering i går, så moro at jeg traff på deg der ute og så supert at du kom med noen tips til noe jeg aldri har prøvd på tidligere:)) Gleder meg til vi sees igjen på lørdag:)))Jeg var en tur der oppe i dag, men da var det ingen is igjen, så får se om det ble noe å lage;)

  SvarSlett
 7. Hei alle sammen,takk for hyggelige tilbakemeldinger!!!!Setter stor pris på dem!!!!Lucia:Thanks a lot for nice comments!!!!!!!!

  SvarSlett