Velkommen til min nye blogg!

Dette er min lille myldreplass for det jeg arbeider med og brenner for.

torsdag 10. november 2011

Aagaardselva/Sarpsborg og laksegyting.

Nå er det gått fjorten dager siden sist, at jeg var inne på bloggen.Ja,tiden flyr selv om høsten er en rolig tid.
Forrige helg var jeg i Manchester å så på fottbalkamp, mellom Manchester United og Sunderland.Før kampen ble Sir Alex Ferguson hedret med en egen tribune på Old Trafford for 25 års tjeneste som manager.Det var en stor opplevelse å være til stede under den sermonien.
Men etter to dager i en travel storby, med mange inntrykk på godt og vondt, er det deilig å vende tilbake til Norge,og kunne komme seg ut i naturen for å få fred og ro.
Til helgen skal jeg være med på en stor kunstutstilling i regi av Lions Sarpsborg. Jeg har med 3 store fotografier på utstillingen,et på lerret og to bilder på kunstpapir.
Den siste uken har laksegytingen begynt i Aagaardselven,en liten sideelv til Glomma. Elven ligger 15 km. fra der jeg bor.Det må mann jo prøve å få med seg.Regnværet de siste ukene har gjort elven stor i forhold til hva som er normalt for årstiden,pluss at den har blitt grumsete og farget.Det gir veldige dårlige fotomuligheter,men her kommer noen bilder, kun som en dokumentasjon på hva som skjer i Aagaards elva nå i november.
Ha en riktig god helg.En Nøtteskrike kom også flygende forbi. :O)

7 kommentarer:

 1. I like the pierced leaf.
  Good luck on your exhibition Kai! ;-)

  SvarSlett
 2. Härliga bilder Kai Edvard, och jag förstår det var en fin upplevelse på Old Trafford. Jag såg den bara på TV....
  Lycka till med utställningen !!

  SvarSlett
 3. Flotte bilder fra elva. Nydelig det med høstbladet også. Det er alltid ut i naturen en finner roen synes jeg. Men, du har sikkert hatt en flott opplevelse på fotballturen. Lykke til med fotoutstillingen!!!!

  SvarSlett
 4. Tøft det laksebildet hvor den bruker sporden og skyter fart! Ellers fine farger i nærbildene av elva, også likte jeg det spiddete løvbladet.
  Og ha en god fotoutstilling :-)

  Rune

  SvarSlett
 5. Fin reportasje fra lakseelva.
  Jeg ønsker deg lykke til med fotoutstillinga.

  SvarSlett
 6. Flotte bilder fra elva. Mange gode her i serien din
  God helg
  mvh
  Håvard

  SvarSlett