Velkommen til min nye blogg!

Dette er min lille myldreplass for det jeg arbeider med og brenner for.

torsdag 16. juni 2011

Måneformørkelse 15-06-2011

Overskyet vær og få muligheter til å ta bilder av måneformørkelsen var status i går kveld.
Vi kjørte rundt noen mil for å se om det var noen muligheter andre steder, og ga vel mer eller mindre opp hele prosjektet og bestemte oss klokken 23.oo for å kjøre til et sted 5 km. nord for der vi bor for å  høre på Myrsanger,Busksanger og Elvesanger som skulle befinne seg i området  rundt Moum.
Da vi kom fram til stedet, ropte Anne plutselig at hun kunne se månen svakt i horisonten,Skyene som dekket himmelen hadde begynt å svekkes. Da var det bare å finne en plass som det gikk ann og fotografere fra.Fant plassen tålig fort.Kjørte bilen av veien"takk for at det er en firehjuls trekker" og fikk kamera og stativ ut av bilen,monterte selvutløseren og begynte å fotografere.
De første bildene viser at skydekket ligger som et filter forran månen,men etter hvert som skydekket lettet ble bildene bedre.
Det hører også med til historien at vi fikk høre Myrsangeren og Vaktel samtidig som fotoseansen foregikk.Ja, vi fotografer er gale iblandt !!! ;O))


Her er bildene av hendelsen.

5 kommentarer:

 1. Flotte bilder av dette naturfenomenet!

  SvarSlett
 2. Wow, du fikk dem du. Så flotte bilder du fikk av fenomenet. Artig at du satte det i en serie. Well done!

  SvarSlett
 3. Amazing series Kai!
  Well done. ;-)

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder av formørkelsen. Heldig at du fikk sett og fotografert fenomenet, og at du fikk konsert til fotograferingen i tillegg! :)) Sikkert en super naturopplevelse! :)

  SvarSlett
 5. Flott serie av formørkelsen. ha en fin fin dag Kai

  SvarSlett