Velkommen til min nye blogg!

Dette er min lille myldreplass for det jeg arbeider med og brenner for.

fredag 10. juni 2011

Bloggtørke og våren.

Har vært lite aktiv med blogg innlegg og kommentarer på til andre bloggere de siste 4 ukene. Jeg er på ingen måte lei blogging,men etter en lang og kald vinter måtte jeg bare nyte vårens herligheter og blogg fikk være blogg for noen uker.Å sitte inne på mac´en i timesvis ble nedprioritet.
På fotofronten har jeg vært aktiv, og det har blitt tatt mange tusen bilder som kommer som blogg innlegg utover året.Opplevelsene har stått i kø denne våre.Jeg har dokumentert drama,for drama har det vært rundt Horndykkerene som vi er så heldige å ha på besøk her i Fredrikstad.Slagugle,Hortulan fotografering med gode venner var også en stor opplevelse.Ja, det har vært en fin vår!!!:O))
Her kommer ett lite tilfeldig utvalg vårbilder,og samtidig vil jeg ønske dere alle som er innom bloggen en Riktig God Pinsehelg.
Mvh. Kai Edvard


11 kommentarer:

 1. Hei og velkommen tilbake på nett!
  Et fint og varient knippe bilder. Nattergalen din syns jeg er et mesterverk. Det ser så enkelt og greit ut, men slike bilder er ikke gjort av seg selv. Fuglen er riktig plassert og med fokus på øyet. Omramningen med det diffuse løvverket er med på å beskrive fuglens miljø på en elegant måte.

  Stein

  SvarSlett
 2. Hei Stein
  Tusen takk for hyggelig og innspirerende kommentar.Nattergal bilde er det mange timers iherdig jobbing bak,og da jeg endelig lykkes var jeg meget glad og fornøyd.Fått utrolig mange flotte tilbakemeldinger fra fotografer som har sett bilde.NB! Fredrikstad blad kjøpte bildet til en repotasje som kommer i morgen lørdag, og som handler om Nattergalen.
  Ha en Riktig god helg!
  Mvh. Kai Edvard

  SvarSlett
 3. Hei

  Flotte bilder her!
  Men Nattergalen tar kaka. Det er et perfekt bilde i mine øyne. Fint med bladverket rundt som sier litt om miljøet, samtidig som det gir en fin innramming. Ellers liker jeg også godt fiskemåkene. Og slike situasjoner som du har foreviget i bilde nr 1 er virkelig verdt å ta vare på.
  Hørte forresten nattergalen i går kveld da jeg skulle legge meg. Og dette innlegget inspirerer til å gå ut å prøve å få noen gode bilder av den. Ser for meg nattergalen i silhuett mot månen. Det hadde vært noe.... Får jeg noe i nærheten av bildet ditt så skal jeg være godt fornøyd.
  Blir spennende å følge med på bloggen din framover.

  Tommy S

  SvarSlett
 4. I can see the springtime atmosphere on your beautiful shots!
  I hope you enjoy, it's my favourite season.
  Have a good weekend! ;-)

  SvarSlett
 5. Skal være litt tørke både her og der til tider. Slik er det og slik blir det.
  Bildene er fine og spesielt bildet av nattergalen i miljø.
  Har du og BT vært nordpå?

  ketil

  SvarSlett
 6. Så herlige og flotte fuglebilder og makrobilder Kai-Edvard!!!! Ble i godt humør av å se disse :))))

  SvarSlett
 7. Tusen takk for innspirerende tilbakemeldinger!!!
  Tommy:Nattergal i silhuett mot månen"Fullmåne" hadde vært helt konge!!
  Lucia: It´s my favourite season too!!!!!!!!!
  Børre:Horndykkere er en av mine favoritt fugler!!!
  Ketil:Nei! Det var meningen at vi skulle dra den 27-6,men jeg måtte trekke meg fra turen denne gangen,desverre.Men det kommer flere anledninger.Det hadde vært kjempehyggelig og møt deg hvis det skulle bli en tur oppover senere!!!
  Anne:Det var morro at bildene fikk deg i godt humør,mulig vi treffes iløpet av sommeren/høsten,for det blir tur bortover en eller annen gang dette året!!!;O))

  SvarSlett
 8. Flott bilde av horndykker.
  morten
  http://kjernebitern.blogspot.com/

  SvarSlett
 9. For noen nydelige bilder du har tatt. Tenk at du har tatt bilde av nattergalen. Det ble nydelig. De andre fuglebildene og blomsten ble vakre. Det er slik om våren at en må ta litt pause, men det er flott at du er tilbake. Tusen takk for dine kommentarer på min blogg. Ha en riktig god vår/sommer videre.

  SvarSlett