Velkommen til min nye blogg!

Dette er min lille myldreplass for det jeg arbeider med og brenner for.

tirsdag 4. desember 2012

Vandring i 16 kuldegrader.

Har vært ute i dag i 3 timer,vandret langs nedre del av Aagaardselva ved Soli Brug. 16 kuldegrader og nordlig vind,men med klarvær og solskinn.Her er en knipe dokumentasjons bilder i lys og skygge fra turen,som var kald men herlig !!!!


 Stjertmeisen var ikke medgjørlig i dag ;O)
Løvmeis 
 Flaggspett med spisestamme.

13 kommentarer:

 1. Fine bilder fra en kald dag. Ja, det er fint å være ute i slikt vintervær. :)

  SvarSlett
 2. Kaldt men, det er så fint med vinteren. Her har du lagt ut mange flotte isbilder. De isbildene med solglimtene var så fine synes jeg. Det blir så stor kontrast mellom det varme lyset og isen.
  Heldig du som kan dra ut på tur. Mens noen bare må vente til helgene.(sukk)
  Kos deg masse med kulden. Gleder meg til flere bilder.
  Fra Hilda

  SvarSlett
 3. Mange fine bilder av isen her, fin sammensetning av kalde og varme fargetoner :-) En frisk, men fin opplevelse å tråkke elvelangs i disse dager!
  Rune

  SvarSlett
 4. takk for iskalde motiv, det er ikke behagelig å fotografere på denne årstiden men det er mange flotte motiv. holder en knapp på det første

  SvarSlett
 5. Flere fine bilder her. Is er et spennende motiv, som det er artig å utforske. Mine to favoritter er nok de to av stråene. Likte kontrasten mellom de varme fargene i stråene og de kalde i rimet.

  SvarSlett
 6. I think it's too cold for me Kai, but I'm glad you can show us these beautiful images, you always make very cool abstract photos!
  Hope your week is going well. :)

  SvarSlett
 7. Excellent pictures!!

  Salut, Francesc

  SvarSlett
 8. i like very much the ice serie :)

  SvarSlett
 9. Hei
  Takk for alle fine kommentarer !!!!!!!!!!
  Med varme hilsen: Kai Edvard

  SvarSlett
 10. ojjj..veldig vakkert!!Likte alle sammen eg..men spesielt en og 6 og 8 og resten!!syns du e grådig grei som tar deg tid til oss som ikke er så dreven i dette med å ta foto!!Lenge leve dere!!Fantastisk serie du har!!))Ønsker deg en kjempefin helg!!hilsen Anita

  SvarSlett
 11. Mycket vackra bilder Kai Edvard och kan gott förstå att du frös lite. Så kallt.. vi har här nere idag ca -2-3 grader och lite snö. Fina formationer och fina naturbilder !

  SvarSlett
 12. Takk for hyggelige kommentarer,Anita og Lasse
  Mvh. Kai Edvard

  SvarSlett