Velkommen til min nye blogg!

Dette er min lille myldreplass for det jeg arbeider med og brenner for.

torsdag 11. november 2010

Nær katastrofe.

Onsdag morgen den 10 nov. kl. 05.55 gikk bulkbåten Cometa på 4450 ton. 103meter lang og registrert på Færøyene -Torshavn på grund på Fugletangskjær ved skipsleden inn Løperen ytterst i Hvaler kommune.Ombord var det 128 kubikkmeter tungolje og 38 kubikkmeter marin gassolje.Med Full City ulykken ved Langesund sterkt i minne, kunne dette ha endt med en ny oljekatastrofe som ville vært katastrofalt for fuglelivet og naturen i Ytre Hvaler Nasjonalpark.Men heldigvis gikk det godt denne gangen og båten ble dratt av skjæret i dag klokken 15.05 uten problemer til folks jubel og glede heldigvis.Her er en liten bildeserie fra dagens vellykkede redning!!!!!!!
Mange båter var innvolvert i reddningen.

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for at dette gikk godt :D Amen!!!!! Supert at du skreiv hva som har hendt her til bildene, siden jeg ikke har fått dette med meg. Flotte bilder du har tatt Kai Edvard av hendelsen, tusen takk, alltid liga jillt å sjå bildene dine :):):)

    SvarSlett
  2. Flott reportansje, Kai Edvard!
    Det er viktig å sette fokus på nestenulykker også. Det får folk til å skjerpe seg, oppverksomhet blir sløvet om det går lang tid uten hendelser. Og her ute kan vi ikke tillate slike ulykker som kan gi fatale konsekvenser for et sårbart miljø.

    Stein Kr

    SvarSlett